четвъртък, 5 ноември 2015 г.

Minecraft 1.9 Вълнуващооо


Нови подробности за Minecraft 1.9 се появиха по време на тазгодишното издание на Minecon. Продължаваме да чакаме този ъпдейт след като са минали около почти 7-8 месеца от голям ъпдейт на играта. След като обявиха за новия ъпдейт на Minecraft за Windows 10 то повечето от нас сигурно искат да разберат повече информация и за Java Minecraft 1.9 версията която се очаква да излезе скоро.
По време на представянето разработчиците потвърдиха, че Ender дракона ще бъде подобрен. В бъдеще играчите ще очакват това да е доста по-труден Boss, който ще ги очаква на финала. За сега както знаете ендър дракона не е толкова труден. Също така ще падат нови предмети от дракона и ще има още острови за изследване. След като бъде победен дракона играчите ще попаднат в друго измерение в което ще може да крафтват нова храна и ще има доста нови блокове.
На фона на всичко това ще бъдат добавени и доста нови предмети както и нови енчанти, спелове и стрели като едно от интересните неща, които ще бъде добавено е щит.
Всичко това за сега са само неща, които се очаква да бъдат добавени, но след като излезе ъпдейта Minecraft 1.9 със сигурност ще разберем какви точно неща са добавени. За това за сега само може да чакаме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар